Retourrecht

Het retour sturen van een artikel kan, zonder opgave van reden, binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Het terugzenden van een artikel dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuw staat verkerend. De kosten voor het terugsturen van een artikel, zijn voor uw eigen rekening.

Om artikelen te retouren vragen wij u de volgende stappen te nemen:

U vult dit retour-formulier in, of stuurt een e-mail naar info@amsterdams-souvenirs.nl. 

Vermeld bij het sturen van een e-mail duidelijk het bestelnummer.

Verpak het artikel dusdanig dat beschadiging wordt vermeden.

Adresseer het artikel als volgt: 

‘t Paleisje B.V 

Paleisstraat 5

1012RB Amsterdam

 

Na ontvangst van uw retourzending, sturen wij een e-mail.

Als de zending in goede orde is ontvangen, zullen we binnen 7 dagen na ontvangst van de retourzending, het betaalde bedrag weer aan u overmaken.

Het kan helaas gebeuren dat een product je niet in perfecte staat bereikt doordat het bijvoorbeeld door transport beschadigd is geraakt. Je mag dan het product naar ons retourneren zodat wij je kunnen voorzien van een nieuw exemplaar van hetzelfde product. Dit gebeurt kosteloos, mits je een geldig aankoopbewijs hebt, de aankoop niet is gebruikt en -indien redelijkerwijs mogelijk- in de originele verpakking verkeert. Je kunt voor de zekerheid altijd contact opnemen met onze Klantenservice via tel. 020-6251409. Onze collega's zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 17.00

Hoe lang duurt het voordat mijn aankoopbedrag teruggestort wordt?

Als de zending in goede orde is ontvangen, zullen we binnen 7 dagen na ontvangst van de retourzending, het betaalde bedrag weer aan u overmaken.